Werkwijze

Een FUE-haartransplantatie is een uiterst secure behandeling die doorgaans op een dag plaatsvindt. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd zodat u van de behandeling zelf niets voelt. Overweegt u een haartransplantatie bij Haar Kliniek Turkije, dan verloopt de behandeling als volgt.

Gratis eerste consult

Een haartransplantatie is weliswaar voor ons dagelijks werk, toch is het geen standaard behandeling. Iedereen is anders en dus is ook elke transplantatie weer net even anders. En daarbij, voor u is het helemaal geen dagelijkse kost. Vandaar dat we altijd beginnen met een gratis consult tijdens een eerste kennismaking die u tot niets verplicht. U kunt ons dan alle vragen stellen die u heeft..

Haaranalyse en advies

Tijdens het consult wordt ook uw haar geanalyseerd. Hierbij kijken we naar de kwaliteit van het haar en de haardichtheid. Dit is essentieel om te bepalen of een haartransplantatie bij u uitgevoerd kan worden en of dit in een of twee sessies gedaan moet worden. Ook worden natuurlijk andere zaken met u doorgenomen. Zo moet u wel in goede gezondheid verkeren om de behandeling te ondergaan. Op basis van al deze informatie krijgt u meteen een persoonlijk advies waarbij we u adviseren wel of geen haartransplantatie te ondergaan en u meteen vertellen wat u kunt verwachten van de behandeling. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

01. Reis

Aankomst vanuit Nederland in Turkije op het vliegveld in Istanbul. Onze Nederlands talige hostess haalt u op vanuit het luchthaven. Vanaf het vliegveld zal u naar het hotel worden gebracht om bij te komen van de reis en vlucht.

02. Behandeling

Bij aankomst in de kliniek volgt er een bloedtest waarin wordt getest op besmettelijke bloedziektes. Na een goede uitslag wordt het haar gewassen en geschoren. Hierna gaat u in overleg met de plastisch chirurg de nieuwe haarlijn bepalen. In twee gedeeltes van de haartransplantatie worden onder plaatselijke verdoving de grafts (haar follikels) uit het donorgebied gehaald en terug geplaatst. Tussen de twee gedeeltes is er een lunchpauze in de kliniek.

03. Op naar huis!

Na het ontbijt wordt u onder begeleiding van onze hostess afgemeld bij het hotel. In de kliniek vindt de eerste wasbeurt plaats en er wordt uitgelegd hoe u dit de komende 10-14 dagen zelf kan doen. U ontvangt een tasje met medicijnen, shampoo en lotion. Na afscheid te hebben genomen wordt u naar het vliegveld gebracht waar u kunt wachten op de vlucht terug.

Vraag nu Gratis consult aan!

Afspraak maken