Zó herstelt u het snelst van uw haartransplantatie

Hoe zit het precies met het herstel na een haartransplantatie? Wanneer mag u weer sporten? Hoe lang duurt het voor u resultaten ziet? En hoe moet u omgaan met uw haar na de behandeling?

Nazorg

Wij volgen de komende 8 maanden samen met u de groei proces met u mee.
Om de grafts de kans te geven optimaal te hechten en het herstel te bevorderen, is het volgende belangrijk:

Pijnstillers

Na de haartransplantatie schrijven wij u pijnstillers voor, gebruik deze exact volgens voorschrift.

Sporten

Zorg dat u tijdens de eerste paar dagen niet hevig zweet.

Hoofdhuid

Raak de hoofdhuid op de getransplanteerde plek tijdens de eerste paar dagen niet aan.

Wassen

Gebruik een speciale shampoo om uw haren te wassen tijdens de eerste dagen. Volg hierbij het voorschrift dat wij u geven. U kunt uw haar overigens pas na zo’n 3 dagen wassen, tenzij u anders is geadviseerd.

Rusten

Wij raden u aan om op uw vrije dag in Istanbul te rusten. Hiermee helpt u een sneller genezingsproces en is een beter resultaat mogelijk.

Vrijblijvend advies

Natuurlijk gelden voor iedereen andere omstandigheden en misschien dat voor u extra of andere instructies gelden. Voor een persoonlijk advies en instructies kunt u op uw behandelend team en specialist rekenen. Wilt u daarmee kennismaken?

Afspraak maken
Daan Vermeulen

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Goed ingelicht van wat er precies gedaan gaat gebeuren. Je ligt wel heel lang tijdens je behandeling maar gelukkig dat er een tv was dus kon me bezighouden en eind van de dag ben je erg moe. Wie mooi wil zijn moet pijn leiden.

Ben Bergen

Ik vond het fijn dat haar kliniek turkije met maximale grafts werkt. ot nu toe ben ik heel tevreden en ben blij dat ik voor haar kliniek turkije gekozen heb. Wat ik zelf ook gemerkt heb is dat de klant tevreden moet zijn van begin tot eind, en daar letten ze heel goed op. Good job guys.

Tim Bernard

Vragen werden meteen aan de arts voorgelegd ,deze werden goed uitgelegd, hiervoor werd alle tijd genomen. Alle beloftes zijn nagekomen. Heel duidelijk vooraf en ook in Istanbul.

Martijn Bos

Ik zit al op mijn 6e maand en alles gaat naar wens. Had in totaal 3650 grafts. Het is al best goed gegroeid. Heb nog 2 maanden voor mijn eind resultaat. Ben nog steeds zeer tevreden.

Ronald Keijzer

Haar Kliniek Turkije bedankt voor alle moeite. Ben heel tevreden hoe het allemaal is verlopen. Nu even wachten op de groeiproces.

Steijn Taco

Mijn algehele behandeling kan letterlijk niet beter! Ik ben zeer tevreden over de gehele behandeling. Haar Kliniek Turkije echte aanrader