Kaalheid of haaruitval wordt effectief bestreden met een haartransplantatie.

Een veilige behandeling die zowel mannen als vrouwen weer aan een volle haarbos helpt.
In de Haarpolikliniek in Turkije werken we volgens de FUE-techniek; binnen een tot twee dagen is de haartransplantatie een feit, zijn er vrijwel geen zichtbare littekens en het resultaat oogt natuurlijk en is blijvend.

FUE-techniek

Bij de Haarpolikliniek werken we met de FUE-technieken. Dit is een poliklinische behandeling waarbij de haartransplantatie onder plaatselijke verdoving uitgevoerd wordt.

Persoonlijk advies

Haartransplantatie kan uitgevoerd worden op plekken die geheel kaal zijn of dun behaard. Hoe lang de behandeling duurt is afhankelijk van het gebied waarop de transplantatie uitgevoerd wordt. U hoort dat bij uw persoonlijke haaranalyse en advies. Ook zal dan beoordeeld worden of u in aanmerking komt voor de haartransplantatie.

Ervaren specialisten

De Haarpolikliniek in Turkije werkt uitsluitend met ervaren specialisten die van begin tot eind bij uw haartransplantatie betrokken zijn. Natuurlijk wordt elke specialist ondersteund door een team. Voor u staat dus niet alleen uw eigen behandelend arts klaar, u heeft ook een heel team tot uw beschikking.

Meer weten?

Wilt u meer weten over haartransplantatie? Of bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag het dan aan de specialisten van de Haarpolikliniek. Als u nu een afspraak maakt voor een eerste kennismaking, ontmoeten we u graag binnenkort in Haarlem.

Consult online inplannen

december 2020
ma di wo do vr za zo
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123