Kaalheid of dunne plekken?

Vraag vrijblijvend een haaranalyse aan

Tijdens het vrijblijvend consult bekijkt de cosmetisch specialist jouw haar, bespreken we jouw wensen en ontvang je een persoonlijk advies.

Plan gratis consult

“Haar Kliniek Turkije bedankt voor alle moeite. Ben heel tevreden hoe het allemaal is verlopen. Nu genieten van het prachtig resultaat”

Ronald Keijzer | 2020 | Amsterdam

Gratis haaranalyse aanvragen

“Mijn algehele behandeling kan letterlijk niet beter! Ik ben zeer tevreden over de gehele behandeling. Haar Kliniek Turkije echte aanrader”

Stijn Tacor | 2019 | Amsterdam

Bekijk alle klantervaringen

De nummer één kliniek voor haartransplantatie in Turkije en Nederland

Kaalheid of dunne plekken zijn niet nodig als u dat niet wilt. De haarkliniek in Turkije biedt u daarom blijvend en natuurlijk ogend resultaat met een FUE-Saffier haartransplantatie. Kiest u voor ons, dan bent u verzekerd van kwaliteit, persoonlijke aandacht en uitstekende service.

1 Step 1
LocatiekeuzeKies een locatie
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Haartransplantatie in Nederland en Turkije

In Nederland

€3500,-

In Turkije

€2395,-

Plan gratis consult

Resultaten en tevredenheid

Een paar van onze gelukkige patiënten delen hun uitwisselingen. Honderden echte positieve beoordelingen maken ons een van de populairste haarklinieken in Europa.

Reviews

Waarom Haarkliniek Turkije?

Voordelen van FUE-Saffier techniek

De Follicle unit extraction circulation
technique (FUE-Saffier) is een nieuwe, unieke en effectieve methode om het kale(nde) hoofd weer van haren te voorzien. Dankzij deze methode kan in 1 behandeling al een mooi resultaat worden behaald. De kale plekken kunnen volledig worden opgevuld met gezonde haren, met een uitstekende kwaliteit.

Plan gratis consult