Haartransplantatie

Haar Kliniek Turkije doet haartransplantaties voor vrouwen en voor mannen. U heeft bij ons de keuze om een haartransplantatie in Turkije te laten doen of in Nederland, deze vindt plaats in ons kliniek in Hilversum of in Amsterdam.

Haar Kliniek Turkije behandelt al jaren op succesvolle wijze zowel mannen als vrouwen met kaalheid of een haarprobleem met de nieuwste FUE methode.

Voor ons is het enorm belangrijk dat u een goed en eerlijk advies krijgt tijdens het consultgesprek. Ook geven wij duidelijk en eerlijk aan als u niet geschikt bent voor de behandeling.

Vrijblijvend contact opnemenVrijblijvend contact opnemen

Beslissen om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan is een grote stap. U wilt een betrouwbaar kliniek met deskundige, gecertificeerde en ervaren artsen, maar vooral een kliniek waar u in Nederland op terug kunt vallen voor al uw vragen en terecht kunt voor nacontroles.

Wat zijn uw voordelen bij Haarkliniek Turkije

PRP behandeling na uw haartransplantatie behandeling ( voor een snellere en een betere genezing T.W.V. €350,- )

Geen adder onder het gras: All-in prijs

Consultgesprekken in Nederland

Nazorg in Nederland

Levenslange groeigarantie Certificaat

Nederlandstalige begeleiding gedurende 3 dagen in Istanbul

Ervaren specialisten

De Haarpolikliniek in Turkije werkt uitsluitend met ervaren specialisten die van begin tot eind bij uw haartransplantatie betrokken zijn. Natuurlijk wordt elke specialist ondersteund door een team. Voor u staat dus niet alleen uw eigen behandelend arts klaar, u heeft ook een heel team tot uw beschikking.

Meer weten?

Wilt u meer weten over haartransplantatie? Of bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag het dan aan de specialisten van de Haarpolikliniek. Als u nu een afspraak maakt voor een eerste kennismaking, ontmoeten we u graag binnenkort in Haarlem.

Consult online inplannen

december 2020
ma di wo do vr za zo
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123